Cart

Contacteer ons op WhatsApp: +31 657 20 01 16

Geen verzendkosten, geen zorgen!

Meer vragen? Mail ons: [email protected]

Klantenservice

Ons team staat altijd klaar om te helpen.

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Vragen over bestellingen

Het is belangrijk om te weten dat alle e-mails automatisch via onze servers worden verstuurd. Als u geen e-mail van ons heeft ontvangen, kan dit betekenen dat u een verkeerd e-mailadres heeft ingevoerd. U kunt dit controleren door in te loggen op uw account. Het kan ook de moeite waard zijn om uw spam-map te controleren, omdat het mogelijk is dat de e-mail per ongeluk als ongewenste mail is gemarkeerd. Als u alles heeft gecontroleerd en de e-mail nog steeds niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op.

Mocht u een fout hebben gemaakt bij het selecteren van de laptop of het vergeten van een extra optie, dan raden we aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan direct een betaallink sturen en de bestelling aanpassen zoals gewenst.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij dit voor u kunnen rechtzetten. Houd er rekening mee dat als er sprake is van een verzending naar een onjuist opgegeven adres, goedkopelaptops niet aansprakelijk is. Bovendien kunnen er mogelijk extra kosten worden berekend voor het opnieuw verzenden.

Wij doen ons uiterste best om alle laptops zo snel mogelijk te verzenden, zodat u als klant direct van uw nieuwe aankoop kunt genieten. Ons streven is om alle bestellingen die vóór 16.00 uur worden geplaatst, de volgende werkdag al te leveren. Houd er echter rekening mee dat bestellingen die na 14.00 uur op vrijdag, op zaterdag of op zondag worden geplaatst, pas op maandag verwerkt worden en op dinsdag worden geleverd.

Het spijt ons dat uw bestelling nog niet is aangekomen. Het is mogelijk dat er vertraging is opgetreden bij de bezorgdienst, waardoor uw pakketje vertraagd is. U kunt de status van uw zending volgen via de track-en-trace code die u heeft ontvangen. Mocht u de code niet hebben ontvangen, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u deze toesturen.

Daarnaast kan het voorkomen dat wij de bestelling niet op tijd klaar hebben kunnen krijgen, waardoor het pakketje een dag later verzonden is. In dat geval bieden wij onze excuses aan en doen wij er alles aan om het pakketje zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Als u nog verdere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Het kan voorkomen dat uw track-en-trace code nog niet verwerkt is in het systeem van onze bezorgdienst. Wij raden u aan om de code de volgende werkdag opnieuw te proberen om uw pakketje te volgen.

Als u de code opnieuw heeft gecontroleerd en deze nog steeds niet beschikbaar is, adviseren wij u om contact op te nemen met onze bezorgdienst om dit na te vragen. Zij kunnen u meer informatie geven over de status van uw pakketje en u verder helpen met eventuele vragen of problemen. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij helpen u graag verder.

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Vragen over het bestelde product

Wanneer u een product bij ons bestelt, kunt u ervan uitgaan dat het volgende wordt meegeleverd in het pakketje:

 • Het bestelde product
 • Een accu die geschikt is voor het bestelde product
 • Een adapter die past bij het bestelde product
 • Een stroomkabel
 • Uw factuur
 • Een retourformulier
 • Extra tips en informatie met betrekking tot uw laptop

Het kan voorkomen dat wij per ongeluk een van deze onderdelen zijn vergeten mee te leveren. Als dit het geval is, neem dan direct contact met ons op zodat wij dit voor u kunnen oplossen. Wij staan altijd klaar om u te helpen en te zorgen voor een goede afhandeling van uw bestelling.

Alle laptops die wij aanbieden zijn gebruikte business laptops die afkomstig zijn uit het bedrijfsleven. De accu’s die wij leveren, zijn altijd in werkende staat.

De accuduur van een laptop zou minstens 30 minuten moeten zijn bij normaal gebruik. Dit is tevens de garantie die wij bieden op de accu. Wij bieden ook de optie om een nieuwe accu te bestellen. Met een nieuwe accu zou de accuduur ongeveer 3 uur moeten zijn.

Mocht u echter een andere accuduur vaststellen dan wat wij garanderen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om eventuele problemen op te lossen en u te helpen bij het vinden van een passende oplossing.

Indien u ervoor kiest om uw bestelling zelf af te halen, dan zullen wij contact met u opnemen zodra het gewenste product klaar is voor afhaling.

Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om uw bestelling zo snel mogelijk in ontvangst te nemen en daarom zullen wij ons best doen om het afhaalproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Mocht u nog verdere vragen hebben over het afhaalproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij helpen u graag verder.

Helaas beschikken wij momenteel niet over een fysieke winkel waar onze laptops tentoongesteld staan. Dit maakt het niet mogelijk om een specifieke laptop uit te kiezen en direct af te halen.

Wij begrijpen dat het belangrijk voor u kan zijn om het product te bekijken voordat u tot aankoop overgaat. Daarom streven wij ernaar om onze producten zo duidelijk mogelijk te beschrijven en algemene productafbeeldingen te bieden, zodat u een goed beeld heeft van het type laptop dat u wilt kopen. Als u specifieke vragen heeft over een bepaalde laptop, kunt u ook contact met ons opnemen via WhatsApp en kunnen wij u originele foto’s sturen van de laptop die u wilt aankopen.

Indien u nog verdere vragen heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij helpen u graag verder.

Wij hanteren een sterrensysteem waarmee u de staat van de laptop kunt zien. Een laptop met 4 sterren kan bijvoorbeeld cosmetisch iets minder perfect zijn dan een laptop met 5 sterren. Echter, ongeacht het aantal sterren, is de hardware van het toestel altijd in perfecte staat.

Als u meer informatie wilt over de specifieke cosmetische gebreken van een laptop, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en kunnen u meer informatie geven over de productsstaat van de laptop die u wilt kopen.

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Vragen over retour en garantie

Bij ons heeft u garantie op de volgende onderdelen:

 • De harddisk of solid state drive die u heeft gekocht.
 • Onderdelen zoals de ventilator en het toetsenbord.
 • Het beeldscherm van de laptop.

Houd er rekening mee dat er geen garantie is op de volgende zaken:

 • Valschade die heeft geleid tot schade aan de laptop.
 • Problemen die softwarematig zijn, zoals virussen die de prestaties van uw laptop beïnvloeden.
 • De accuduur wordt afzonderlijk behandeld en wordt vermeld onder “Wat is de accuduur?”

Als u verdere vragen heeft over onze garantievoorwaarden, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

We raden u aan om de retourneringspagina grondig te lezen voordat u uw laptop retourneert, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Het retourneren van uw laptop gaat als volgt:

 • Vul het retourformulier in dat u heeft ontvangen bij uw bestelling.
 • Pak de laptop zorgvuldig in samen met uw factuur of bestelnummer.
 • Stuur de laptop naar het volgende adres: Dorpsstraat 46, 4861 AD Chaam, Nederland.

Houd er rekening mee dat GoedkopeLaptops niet aansprakelijk is voor eventueel verlies of beschadiging van het pakket tijdens het transport.

Zodra wij uw pakket hebben ontvangen, zullen wij de inhoud controleren en het bedrag terugstorten zoals vermeld op de retourneringspagina. Als u nog vragen heeft over het retourneren van uw laptop, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Onze standaard garantieperiode voor de producten die wij verkopen is 1 jaar. Als u meer zekerheid wilt, bieden wij ook de optie om uw garantieperiode uit te breiden.

Voor meer informatie over uw garantievoorwaarden en de mogelijkheid tot het uitbreiden van uw garantie, kunt u terecht op onze “Garantie” pagina.

Als u nog vragen heeft over uw garantie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij helpen u graag verder.